Ontwikkeld door Data Analytrics

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van business inteligence helpen wij zowel grote als kleine bedrijven inzichten te creëren in data. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat er behoefte is aan geautomatiseerde, up-to-date dashboards.

KPI Dashboard is de oplossing voor deze behoefte.
Neem contact op
Gratis demo

Waarom kiezen voor KPIDashboard?

KPIDashboard is een software as a service (SAAS) ontwikkeld door Data Analytics.

Waar Data Analytics omvangrijke opdrachten voor grote bedrijven oppakt, is KPIDashboard de oplossing voor MKB+ bedrijven die graag meer inzicht willen creëren op basis van data.

Laat u overtuigen 

door tevreden CFO's die u voor zijn gegaan

"Een overzichtelijk power BI dashboard is onmisbaar in de zorgsector. Op basis van ons dashboard kunnen wij direct sturing geven aan de teams"

"Door onze data verwerking te automatiseren hebben wij veel minder handmatig werk, maar ook real time informatie die voor eidereen op het gewenste tijdstip beschikbaar is"

"De samenwerking met Data Analitcs bevalt erg goed. Duidelijke communicatie en korte lijntjes"

Meer informatie

Heeft u behoefte aan betrouwbare data en wilt u tijd besparen aan het handmatig verwerken van data? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. We kunnen tijdens een vrijblijvende online demo KPI Dashboard en alle mogelijkheden laten zien.

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met KPI Dashboards.

© 2024 Data Analytics. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram