FAQ

Zijn alle databronnen te koppelen?

Alle databronnen zijn te koppelen. In de afgelopen 12 jaar zijn we nog geen databron tegengekomen die wij niet hebben kunnen koppelen. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.

Zijn Red Flags, Alerts en Notificaties mogelijk?

Komen KPI’s op jouw Power BI dashboard onder de gestelde waarde? Dan kunnen hiervoor signalen worden afgegeven. Dit kan in de vorm van een stoplicht, rode vlaggetjes of emails. Hierdoor kan er snel worden ingegrepen of bijgestuurd.

Is Forecasting en Simulatie mogelijk?

Door de toepassing van AI kunnen we een Forecast Module aan het Power BI dashboard toevoegen. Op basis van historische data worden verwachtingen voorspeld en overzichtelijk weergegeven.

Met onze Simulatie Module is het eenvoudig om verschillende scenario's te testen. Deze module is een waardevolle ondersteuning bij risicomanagement en het nemen van beslissingen.

Hoelang duurt het proces?

Dat is afhankelijk van het aantal databronnen en de complexiteit van het datamodel. Bij de ontwikkeling van een Datawarehouse en Power BI Dashboard met 3 tot 5 databronnen, leveren wij op in 4 tot 6 weken.

Wie wordt de eigenaar van het Power BI Dashboard dat wij ontwikkelen?

Onze opdrachtgever is 100% eigenaar van alles dat wij ontwikkelen. Dit geldt voor de Datawarehouse omgeving, maar ook voor het Power BI Dashboard.

Zijn er maandelijkse kosten?

De enige kosten zijn de maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van Microsoft Power BI en (indien van toepassing) jouw cloudoplossing. Voor een kleine organisatie is dat ongeveer 150 euro per maand.

Wij bieden de optie tot maandelijks onderhoud en support op basis van een strippenkaart. Jij behoudt controle over de kosten. Dit is al mogelijk vanaf 200 euro per maand.

Kunnen wij zelf ons Power BI Dashboard uitbreiden?

Alle Power BI dashboards die wij ontwikkelen worden vanaf de basis, strategisch opgebouwd, zodat u zelf gemakkelijk nieuwe Dashboards kunt maken. Is er behoefte aan een Ad Hoc rapport? Dan kun je die eenvoudig samenstellen met het datamodel dat wij hebben gebouwd.

Kan de data per locatie of afdeling worden bekeken?

Alle data is realtime te bekijken en te b

enchmarken met andere periodes. Filters aanbrengen om alles per filiaal, locatie of afdeling te bekijken is mogelijk.

Welke Branche-specifieke Power BI Dashboards hebben wij al gebouwd?

Wij bouwen Power BI Dashboards voor organisaties in alle branches. De afgelopen jaren heeft Data Analytics veel branche-specifieke dashboards ontwikkeld voor onderstaande sectoren.

  • Zorg en medisch
  • Detachering
  • Lokale en landelijke overheid
  • Onderwijs
  • Vastgoed

Meer informatie

Heeft u behoefte aan betrouwbare data en wilt u tijd besparen aan het handmatig verwerken van data? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. We kunnen tijdens een vrijblijvende online demo KPI Dashboard en alle mogelijkheden laten zien.

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met KPI Dashboards.

© 2024 Data Analytics. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram